El Teatre Ponent i Ràdio Granollers busquen gent amb talent

El nou projecte, idea de Joaquim Daniel, convoca un càsting al teatre el 13 de juny

Cultura

El nou projecte de Teatre de Ponent i Ràdio Granollers per al mes de juliol Avui hi som. Experiència vital semblant a un programa de ràdio obre les portes a tots aquells ciutadans i ciutadanes que tinguin algun talent que es pugui expressar amb la paraula. “No busquem professionals, sinó persones que tinguin ganes d’explicar-nos la seva història, de mostrar-nos el que fan, però sempre amb la paraula.” explica Joaquin Daniel, àlies Radioman, creador de la idea. 

Es tracta d’un espectacle  teatral que ret homenatge a la ràdio, el primer mitjà de masses de la història i recull l’estètica i les formes dels seus primers temps. És important que les persones que es presentin al càsting portin una proposta per ser escoltada i no solament visual. “Hem volgut recuperar també l’essència d’aquella ràdio que es feia a principis dels 80, en què els locutors sortien al carrer i donaven veu a la ciutadania amb un to distès, fresc i original” explica Josep Maria Codina, director de Ràdio Granollers tot recordant el programa Va de barris que es feia als inicis de Ràdio Granollers, en el qual tant ell com en Frederic Roda, director del Teatre de Ponent, hi van participar.

Monologuistes amb ganes de fer el salt als escenaris, persones que componen cançons o canten i volen un micròfon per mostrar-ho en públic, pensadors que vulguin transmetre la seva reflexió filosòfica sobre els temps que ens ha tocat viure, amants de la cuina que tenen una recepta innovadora, entre d’altres, tindran cabuda al nou espectacle que es farà durant quatre dijous del mes de juliol al Teatre de Ponent. Abans però cal inscriure’s al web de Teatre de Ponent al càsting que se celebrarà el 13 de juny. 

Cada espectacle serà diferent i comptarà amb un equip d’actors professionals i el micròfon “obert” per a 5 de les persones seleccionades. En total, al llarg dels 4 espectacles que es duran a terme el dijous 2, 9, 16 i 23 de juliol a les 21 hores, seran 20 persones les que tindran l’oportunitat de mostrar el seu talent. L’espectacle, del qual se’n gravarà l’àudio, s’emetrà sense cap tipus d’edició, posteriorment a Ràdio Granollers.

Edicions locals