L'EC Granollers espera rival per a la promoció d'ascens a la Tercera Divisió

Al grup 2 de Primera Catala es decidirà en l'última jornada quin equip serà el segon classificat, Morell o Santboià,

Esports

La promoció d’ascens encara no està definida a falta d’una jornada per acabar la temporada i L'EC Granollers espera rival. Al grup 2 de Primera Catalana, els dos primers llocs encara no estan definits i està tot pendent de l’últim partit de lliga. El líder és el CD Morell amb 70 punts, però al segon lloc hi ha el CF Santboià amb 67 punts i la diferència de gols guanyada. Els granollerins jugaran la promoció contra l'equip que acabi segon del grup 2.

El Morell amb un empat al camp del Sant Ildefons (diumenge, 12 h), que està salvat, tindria prou per assegurar el primer lloc; mentre que el Santboià rep el Tàrrega (diumenge, 12 h), amb el descens en joc, i necessitaria una carambola per acabar líder amb la derrota del Morell i la seva victòria. “No tenim cap preferència, que ens toqui el que ens hagi de tocar. Santboià té molta història, mentre que Morell té un gran equip. Estarem a l’espera”, valora el tècnic de l’EC Granollers, Raul Matito, qui afegeix: “nosaltres no podem decidir. Ens hem de dedicar a competir al màxim”.

L'EC Granollers tancarà la temporada al camp del carrer Girona el diumenge (12 h) contra l'Avià. "Ja tenim l’objectiu assolit que és jugar per l’ascens, i és una cosa molt gran per aquest club. Una victòria contra l’Avià ens donaria més moral”, va dir el tècnic granollerí. Quan falta uan jornada per acabar la temporada, l'equip granollerí ocupa el segon lloc amb 62 punts. 

Edicions locals