Aleix i Pol Espargaró reben l'alta mèdica pel GP d'Itàlia de Moto GP

Aleix Espargaró va rebre dimecres al vespre la confirmació que podia competir al circuit mític de Mugello

Esports

El campionat de Moto GP arriba a la sisena prova a Itàlia aquest cap de setmana amb els dos pilots granollerins havent fet feines de recuperació després d’haver-se operat la setmana passada. En Pol Espargaró (Monster Yamaha Tech 3) està ja en condicions, mentre que Aleix Espargaró (Suzuki Ecstar) va rebre l'alta mèdica el dimecres al vespre, tot i ser dubte fins al darrer moment.

El pilot de Yamaha ja hi pensa en fer una bona cursa al mític circuit de Mugello, tot i l’operació de la setmana passada a Madrid de l’avanbraç dret. “L’operació va ser un èxit i he tingut uns dies per recuperar-me per estar en la millor forma possible per aquesta cursa, que és d’una exigència física. ”, va dir Pol Espargaró, que és 8è de la general amb 35 punts, i va afegir, “hem de veure com està el meu braç, però espero estar el més amunt possible”.

Pel que fa Aleix Espargaró (Suzuki Ecstar) va rebre l'alta mèdica dimecrs al vespre i ja va poder viatjar fins a Itàlia per encetar divendrs els entrenaments. El de Granollers es va operar la setmana passada a Barcelona del dit polze de la mà dreta i per aquest gran premi portarà un guant especial. El germà gran dels Espargaró és 9è amb 31 punts. La cursa serà el diumenge a les 14 h.

Edicions locals