Els hotels de la ciutat, plens de seguidors de l'Athletic

Hotel Granollers, Hotel Ciutat, Hotel Fonda Europa... han comptat aquests dies amb seguidors del Bilbao

Societat

Quan falten poques hores per a l'inici de la final de la Copa del Rei entre l'Athletic Club de Bilbao i el FC Barcelona, els entusiastes seguidors de l'equip basc s'han deixat veure per diversos hotels de la ciutat.

Fins a 40.000 persones s'han desplaçat aquests dies a Barcelona ab motiu de la celebració,avui al vespre, de la final de la Copa del Rei de Futbol entre l'Athletic de Bilbao i el FC Barcelona. Com era de preveure, els hotels de Granollers i rodalies han pogut, una vegada més, aprofitar-se d''un esdeveniment important esportiu de cara a tenir ocupades durants uns dies les seves instal·lacions. Aquest ha estat el cas de l'Hotel Granollers que dirigeix Enric Gisbert, de l'Hotel Ciutat de Granollers i de la Fonda Europa, establiments tots tres que han acollit seguidors del Bilbao.


Granollers, que disposa d'un important nombre de places hoteleres, es beneficia sempre dels grans esdeveniments esportius, com passa amb el Circuit de Barcelona de Fórmula 1. Al respecte cal recordar que ha causat preocupació dins el sector l'anunici de la futura alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, en relació al Circuit, ja que l'ajuda de cinc milions que actualment ofereix l'Ajuntament de Barcelona no forma part de les seves prioritats. Diferents persones, entre les quals uns quants representants del sector de l'hostaleria, han recordat la Colau la importància que té per a l'economia del Vallès el Circuit de Barcelona.

Edicions locals