Més de 700 convidats celebren el 15è aniversari d'Apadis

Les actuacions de Pep Sala, Pep Bou i Jordi Dalmau van posar la cirereta d’un espectacle divertit i emotiu

Societat

La música de Pep Sala, ex de Sau; el mag de les bombolles, Pep Bou; el dissenyador nupcial Jordi Dalmau confeccionant vestits en directe; un viatge al futur; un estrany científic que busca la fórmula de la felicitat; vídeos; parlaments, i, com no, un pastís. Són els ingredients de la festa d’aniversari que Apadis va celebrar diumenge al Teatre Auditori de Granollers amb més de 700 convidats. Festa per commemorar una dècada com a fundació i 15 anys com a associació. 

La gala també va ser un homenatge als 54 voluntaris, als professionals que col·laboren amb ells i, sobretot, als veritables protagonistes d’aquesta història: gairebé un centenar de persones amb discapacitat i les seves famílies. Alguns van estar dalt de l’escenari, com la Patri i l’Aitor. Ella és ajudant de cambrera en un hotel del barri de Les Tres Torres de Granollers i viu en un pis compartit d’Apadis. Ell treballa al restaurant Gato Verde, a Bellavista, també impulsat per aquesta entitat. Un exemple de l’objectiu pel que lluita aquesta fundació ubicada a les Franqueses del Vallès: la igualtat en drets i oportunitats.

La presidenta, fundadora i ànima d’aquesta entitat, Imma Navarro, va assegurar que seguirà “picant a la porta” dels polítics i les administracions per tal que els ajudin en aquest repte. Les autoritats presents, com el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, José Orive, o els alcaldes de les Franqueses i de Granollers, Francesc Colomer i Josep Mayoral respectivament, no només van felicitar a Apadis per la seva gran tasca sinó que també van recollir el guant.

Nous projectes
Després del restaurant El gato verde i La botigueta, ara Apadis llença dos nous projectes per a la integració laboral de la gent discapacitada. Tots dos van ser presentats diumenge de forma oficial: duna banda, Descosits, on sota la batuta del dissenyador granollerí Jordi Dalmau es crearan peces de roba per vendre a diferents establiments de la comarca; de l’altra, Felicitarium, una botiga molt especial que s’ubicarà al quiosc de la plaça Espanya de les Franqueses, cedit per l’ajuntament.

Edicions locals