Inscripcions obertes pels cursos i activitats de la xarxa de Centres Cívics

S’han organitzat més de 40 activitats repartides en 4 àrees temàtiques

Societat

La Xarxa de Centres Cívics (XCC) obre, avui, el termini per apuntar-se a les activitats i cursos que organitza de cara al mes de juliol. L’oferta lúdica i formativa s’adreça a tots els públics, amb un apartat dirigit als més joves.

El programa d’enguany aplega més de 40 activitats repartides en 4 àrees temàtiques: salut i creixement personal, expressió i creativitat, terra i fogons i tecnología i recursos.

En salut i creixement personal, destaquen, com a novetat, els cursos de cant de mantres i el de gimnàstica hipopressiva. En expressió i creativitat, s’ofereixen entre d'altres un taller de pintura a l'aire lliure i un de cistelleria. Dins de l'àrea de terra i fogons, trobem cursos per aprendre a cuinar per a una sola persona i de com preparar sopars informals d'estiu. I un taller per aprendre els passos bàsics per reciclar un moble vell i un per aprendre a fer-se un vestit d'estiu són exemples dins la temàtica de tecnologia i recursos.

En l'apartat de propostes per a infants i joves, s'ofereix un curs d'iniciació a la dansa i un de moviment i dansa en família. a més de jocs d'aigua i l'altres activitats pròpies de l'estiu. 

El període per apuntar-se acaba el 19 de juny i la inscripció pot fer-se de manera  presencial  a qualsevol dels centres cívics en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 16 h a 21 h, i divendres de 17 h a 21 h), i també en línia.  

La programació sencera es pot consultar aquí

Edicions locals