Caminada solidària per a la construcció de dues escoles a Mauritània

Mans Unides i l'Agrupació Excursionista de Granollers organitzen la setena edició, que es clourà amb un sorteig de Mr & Mrs. Jones

Societat

Divendres Mans Unides, amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista de Granollers i l'Editorial Alpina, celebraran la setena Caminada Nocturna Solidària, que servirà per recaptar fons per al projecte de l'ONG a Mauritània. Es tracta d'un recorregut famiuliar al voltant de la ciutat, amb sortida a les 21.30 h des de la plaça de l'Església i arribada al parc del Congost, davant de la plaça de les Hortes, on es farà un petit ressopó, sorteigs i fi de festa amb la col·laboració del duet vallesà Mr. & Mrs. Jones, amb Marta de Paco i Keko Pujol.

La inscripció, que es pot fer a l'AEG (carrer de Corró, 10. dimecres i dijous de 20 a 22 h), al Gra (plaça de l’Església, 8, de 16 a 19 h) i a Mans Unides (c. d’Anníbal, 60, de dilluns a dimecres, de 10 h a 13 h), té un preu de 10 euros, en el cas de les anticipades per a aduts, i 5, per als nens de fins a 12 anys. El mateix dia de la caminada el preu serà de 12 euros i 5.

Els diners recaptats es destinaran al projecte que Mans Unides vol desenvolupar aquest any a Kaedi (Mauritània) amb l'objectiu de contribuir a millorar l’educació infantil, amb la construcció i equipament de dos centres, amb dos espais per a guarderia i educació preescolar, despatx, magatzem, cuina i tancament. Els beneficiaris directes son 105 i 197 nens i nenes dels dos barris i indirectament 1.450 famílies.

Edicions locals