El femení del CB Granollers puja a la Copa Catalunya

Les granollerines van certificar l'ascens a la final a quatre de Primera Catalana a Sant Feliu de Llobregat

Esports

El sènior femení del CB Granollers va guanyar la semifinal de la final a quatre de la Primera Catalana i han assolit l'ascens matemàtic a la Copa Catalunya. Les granollerines es van imposar dissabte contra L'Hospitalet (61-54) a la semifinal, i diumenge van perdre la final contra el Sant Nicolau (49-39).

"És excel·lent per al club pujar a la Copa Catalunya", admet el president del CB Granollers, Joan Nadal. Les granollerines feien més de 20 anys que no jugaven en una categoria tan elevada, ja que l'actual Copa Catalunya femenina equival a una tercera categoria estatal amb només dues lligues superiors. "A nivell competitiu, és més elevat jugar a la Copa Catalunya femenina, que no pas a la masculina", remarca Nadal.

L'ascens es va consumar el dissabte després de guanyar en un gran partit contra L'Hospitalet, campió del grup 1 de la Primera Catalana, amb un resultat final de 61 a 54. Amb l'ascens ja a la butxaca, diumenge van jugar contra el Sant Nicolau, campió del grup 2 de Copa Catalunya, i que a la semifinal s'havia imposat el Barça. Les de Granollers van perdre de 10 punts, però van quedar subcampìones de la Primera Catalana.

Edicions locals