L'EC Granollers jugarà l'anada de la promoció d'ascens a la Tercera Divisió al camp del carrer Girona

El partit a Granollers es jugarà a les 19 h per evitar la temperatura de calor que fa el migdia

Esports

L'EC Granollers ja coneix el full de ruta de la promoció d'ascens a la Tercera Divisió que disputarà contra el Santboià després del sorteig que s'ha fet aquest matí a la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Els de Raúl Matito jugaran l'anada al camp del carrer Girona aquest diumenge (19 h) i la tornada serà al camp Municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat el 14 de juny (18 h).

L'horari del partit al camp del carrer Girona no és l'habitual dels partits de l'EC Granollers -juguen a les 12 h- però degut "a l'alta temperatura dels diumenges al migdia", segons indica el director esportiu del club, Dani Rizaldos, s'ha decidit modificar l'horari per jugar a la tarda. A banda del canvi d'horari, l'equip granollerí té l'afegit de dificultat de jugar el primer partit com a local, i la tornada com a visitant. "En un principi ens dóna igual. Ara portaven molts partits empatant com a locals, i el camp del Santboià és força gran de dimensions i segons quin resultat fem a l'anada, això ens pot ajudar", valora Rizaldos després del sorteig de la FCF.

El guanyador de la promoció d'ascens de Primera Catalana pujarà directament a la Tercera Divisió, una categoria que fa una dècada que l'EC Granollers no disputa. "TRenim molta il·lusió però sabem de la dificultat que hi ha davant un club històric", remarca Dani Rizaldos.

Edicions locals