La TraCa sorteja els premis de l''Endevina-la' entre les 900 butlletes participants

Concurs per promoure l'ús de la llengua catalana als establiments comercials

Economia

Divendres (18 h) al carrer Travesseres (a l'alçada de la plaça de la Caserna), tindrà lloc la clausura del joc d'enginy i llengua Endevina-la organitzat pel Servei Local de Català de Granollers, l'Associació de Botiguers La TraCa i l'Ajuntament. L'activitat començarà amb jocs infantils i a les 19 h es farà el sorteig de premis entre les més de 900 butlletes participants.

El concurs, organitzat per primer cop al municipi, s'ha fet amb l'objectiu de promoure de manera lúdica l'ús de la llengua catalana al comerç i afavorir l'acostament dels clients als establiments participants. La proposta s'ha portat a terme des del 17 d'abril fins al 29 de maig, i s'ha pogut jugar als 35 comerços associats a La TraCa. Cada establiment ha tingut durant aquest període, en un lloc visible, un cartell amb un dels jeroglífics del concurs i les butlletes corresponents perquè els clients indiquessin la solució corresponent.

El divendres 5 de juny a les 19 h es farà el sorteig públic de les butlletes participants per conèixer els guanyadors dels tres premis: un d'infantil (una bossa de llaminadures), un per als adults encertants (un àpat per a dues persones) i un altre per als participants (un lot de productes dels comerços de La TraCa).

El joc, que també s'ha portat a terme a Canovelles i Sant Celoni, s'ha fet amb jeroglífics extrets dels llibres de Jordi Esteban Mots amagats. 500 enigmes per descobrir, 500 motius per somriure i 444 Jeroglífics per desjeroglificar.

Edicions locals