La Xarxa de Centres Cívics promou un tercer cicle centrat en la Reforma Fiscal

Es faran tres xerrades i un curs d’iniciació a la comptabilitat per a associacions, adaptada a la nova situació fiscal

Societat

Per tercer any, la Xarxa de Centres Cívics de Granollers organitza un cicle formatiu adreçat a les entitats amb l'objectiu que els membres de les associacions i entitats tinguin tota la informació i les eines necessàries per adaptar-se a les noves obligacions que comporta la Reforma Fiscal. El curs i les tres xerrades les imparteixen membres de Suport Associatiu, una entitat sense afany de lucre especialitzada en el Tercer Sector. Les sessions, una al juny i la resta a partir de l'octubre, es faran en dos equipaments de la xarxa, el Centre Cívic Nord i el Centre Cívic Palou, i són gratuïtes però cal inscriure's abans.

El curs Iniciació a la comptabilitat per a associacions adaptada a la nova situació fiscal es portarà a terme en 4 sessions al novembre, dimecres de 18.30 h a 20.30 h al Centre Cívic Palou, i s'hi explicaran els conceptes bàsics de la comptabilitat adaptada per a les entitats no lucratives. Les inscripcions s'obriran el 7 de setembre.

La primera xerrada La responsabilitat legal de les juntes directives és una formació pensada per oferir una visió completa sobre les obligacions que assumeixen totes aquelles persones que s'incorporen o ja formen part d'una junta directiva, així com les conseqüències i responsabilitats que es deriven del fet d'incomplir-les. Es farà l’11 de de juny, de 18.30 h a 20.30 h al Centre Cívic Nord i les inscripcions ja estan obertes.

La segona se centra en les obligacions que comporta la llei de transparència per a les entitats i les eines que ajuden a complir amb aquestes obligacions. Es farà el 6 d'octubre de 18.30 a 20.30 h al Centre Cívic Nord. Les inscripcions seran a partir del 7 de setembre.

La tercera xerrada Obligacions fiscals per a associacions. Com s'aplica la reforma fiscal a la teva entitat farà un repàs de les principals obligacions amb l'ajuda de situacions i exemples pràctics del dia a dia de les organitzacions. Serà el 27 d'octubre de 18 a 21 h al Centre Cívic Nord. 

Edicions locals