Els Xics són per primer cop amfitrions de la Trobada Castellera del Vallès Oriental

Els granollerins també seran a la Festa del Corpus de la Garriga

Cultura

Després de descarregar el 9 de 7 a la Diada de l’Ascensió, els Xics de Granollers segueixen assajant fort de cara a les dues actuacions del proper cap de setmana.Dissabte, la colla actuarà en motiu de la tercera Trobada Castellera del Vallès Oriental, juntament amb els Castellers de Mollet i els Castellers de Caldes. Aquesta és la primera vegada que els granollerins són els amfitrions de la trobada, que cada any s’alterna a cada municipi. L’actuació, a més, s’emmarca dins dels actes que organitza Oncovallès amb motiu del Dia Mundial de càncer de pulmó.

La trobada comarcal s’iniciarà amb una cercavila (17.15 h) que sortirà de la plaça Maluquer i Salvador, i anirà fins a la plaça de la Caserna, on hi tindrà lloc l’actuació castellera (17.30 h).

A nivell tècnic la colla prepara la torre de 7 i els 3 i 4 de 8. La colla fa una crida a tothom qui vulgui fer pinya a assistir als assajos (dijous al vespre, a la Troca).
D’altra banda, diumenge la colla actuarà a la Festa del Corpus de la Garriga, juntament amb els Castellers de la Sagrada Família i els Castelleres de Figueres. 

Edicions locals