Montmeló disposa d'un càmping per a 1.500 persones durant el GP de Catalunya

A l'espai verd de 'Can Guitet' s'ubica la zona d'acampada i autocaravana del 12 al 14 de juny

Esports

Un any més l'espai verd de "Can Guitet" de Montmeló acollirà la zona d'acampada i autocaravanes durant el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto GP del 12 al 14 de juny. La zona d’acampada està gestionada per l’Ajuntament de Montmeló i obre dijous a les 17h fins el diumenge a les 18h, en un recinte tancat exclusiu que compta amb un aforament limitat a 1.500 persones. 

La propera edició del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto GP tornarà a comptar amb el Càmping Montmeló, per a què els aficionats que prefereixin allotjar-se en tenda de campanya o amb autocaravana ho puguin fer al costat del Circuit de Barcelona-Catalunya. El Càmping Montmeló està situat a l’espai verd de “Can Guitet”, a les immediacions de la Porta 6 del Circuit.

Hi ha dues possibilitats d’allotjament: en tenda de campanya o amb autocaravana. El Càmping Montmeló disposa de serveis com dutxes, vigilància i seguretat les 24 hores del dia, servei de bar, guarda cascs, Wifi gratuïta, electricitat gratuïta a les parcel·les de caravanes i zones verdes. Els preus ocil·len entre els 20 euros

Edicions locals