Salvador Servià deixarà el càrrec de director del Circuit Barcelona-Catalunya

El responsable del circuit català marxarà després del Gran Premi de Motociclisme d'aquest cap de setmana

Esports

El director general del Circuit Barcelona-catalunya, Salvador Servià, deixarà el seu càrrec després del GP Monster Energy de Catalunya d'aquest cap de setmana. Servià ho va anunciar ahir durant la presentació del gran premi català al pati gòtic del Palau de la Generalitat de Catalunya.

“Després d’aquest Gran Premi marxaré i ho faré molt content perquè deixo dos llegats. D’una banda, un Circuit projectat per 25 anys més i, per altra, un gran equip humà de gestió, del qual em sento orgullós. Amb aquestes paraules el director general del Circuit Barcelona-Catalunya va dir públicament la seva decisió de marxar com a màxim responsable del circuit català després del gran premi de motociclisme.

Salvador Servià va explicar que va manifestar la seva intenció de posar punt i final a cinc temporades al capdavant del circuit català perquè “m’ha semblat més honest i transparent”, va dir. Servià, de 70 anys, porta com a director des de febrer de 2011, i durant el seu mandat destaca la renovació enguany de la F1 fins al 2019 i la posada en marxa de l’esdeveniment anual de l’Esperit de Montjuïc.

Edicions locals