El GP de Catalunya preveu uns 100.000 espectadors la jornada de les tres curses

La prova del Campionat del Món de Motociclisme tindrà lloc del 12 al 14 de juny al Circuit Barcelona-Catalunya

Esports

Els responsables del Gran Premi Monster Energy de Catalunya preveuen la recuperació d’espectadors en la cursa per aquest 2015. Segons va dir durant la presentació el director general del Circuit Barcelona-Catalunya, Salvador Servià, “esperem uns 100.000 espectadors i situar-nos en números de 2008”. El campionat de motociclisme tindrà lloc a Montmeló del 12 al 14 de juny.

La presentació del Campionat del Món de Motociclisme a Catalunya, que serà la setena prova del calendari, va tenir lloc el dimarts al paTI gòtic del Palau de la Generalitat de Catalunya. Els responsables del gran premi català confien en un increment moderat d’espectadors. En l’edició de 2014, van passar un total de 163.045 persones durant totes les jornades del campionat

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va remarcar l’impacte econòmic que genera en el territori, uns 92,1 milions d’euros l’edició passada. “El Circuit és molt potent a nivell econòmic per a tot el nostre territori i sobretot per al Vallès, perquè dóna feina a moltes persones”, va dir Mas. Pel que fa el conseller delegat de Dorna, Carmelo Ezpeleta, va assenyalar que “el Gran Premi de Catalunya és un dels millors organitzats del calendari de Moto GP”.

L’asfalt vallesà començarà a escalfar-se a partir del divendres amb els entrenaments oficials i dissabte amb els entrenaments de qualificació. Les curses tenen lloc el diumenge amb el gran atractiu de la categoria reina de Moto GP (14 h); i les dues anteriors de Moto 2 (12.20 h) i Moto 3 (11 h).

Per tal de facilitar la mobilitat, els dies 13 i 14 de juny Renfe oferirà un total de 22.000 places addicionals que inclou la circulació de 16 trens especials, 3 trens el dissabte i 13 el diumenge, a la línia R2 de Rodalies.

Edicions locals