L’AMPA del Salvador Llobet organitza unes olimpíades per fomentar la participació

També es farà una recol·lecta de productes de neteja pel Xiprer de Granollers

Societat

L’AMPA de l’Escola Salvador Llobet ha organitzat una jornada festiva per dissabte a l’escola. Durant tota la tarda i nit es farà una exhibició de les activitats extraescolars, xocolatada, festa de l’escuma, sorteig de productes infantils, homenatge als nens i nenes de 6è, sopar popular i discoteca. 

Però l’acte central seran les Llobetolimpíades en què totes les famílies de l’escola interactuaran amb l’objectiu de cobrir les necessitats relacionals que presenta tota la comunitat educativa de l’Escola Municipal Salvador Llobet. Tothom participarà amb el color de l’equip de la seva classe (vermell, verd o blau) en les proves individuals i en les proves col·lectives.
 
“Les famílies hi som i hem ser-hi més, augmentant la presència i la implicació de pares i mares a l'escola. Hem de ser protagonistes de l'educació! Les famílies, com a part de la ciutadania especialment afectada per les reformes curriculars i pedagògiques, estem disposades a contribuir i som una peça clau en l'èxit escolar. Creiem en el paper de l’AMPA com a primer lloc de participació ciutadana real, d’activar les famílies i de generar oportunitats i espais com aquest d’aquest proper dissabte”, explica l’AMPA de l’escola.

D' altra banda, després de l’èxit dels darrers anys, continuen amb la Campanya solidària de recollida de productes de neteja per a l’entitat El Xiprer (centre d’acollida i menjador social de Granollers). Per cada producte que es porti, es rebrà un tiquet per al sorteig de productes esportius i escolars. 

Edicions locals