El GP d’Aleix i Pol Espargaró

Els pilots granollerins esperen ser protagonistes a la cursa de “casa”, al GP Monster Energy de Catalunya

Esports

Per segona temporada consecutiva, els germans Aleix i Pol Espargaró cocincidiran en pista en Moto GP al Gran Premi Monster Energy de Catalunya. “És el gran premi de casa”, van assenyalar tots dos durant la presentació de la setena prova del Campionat del Món dimarts al pati gòtic del Palau de la Generalitat. Amb un somriure, d’orella a orella, els pilots granollerins van mostrar la seva convicció d’intentar ser protagonistes a Montmeló del 12 al 14 de juny.

leix Espargaró (Suzuki Ecstar) arriba en l’11è lloc de la general amb 31 punts i recuperat gairebé del tot de l’operació al dit polze dret de fa tres setmanes. “Estic més bé de la mà i ja gairebé no em fa mal”, va dir el germà gran dels Espargaró, que confia a ser més competitiu amb les millores que han fet al motor de la seva Suzuki: “És una setmana espectacular, l’any passat no vam fer la millor posició de l’any (6è), però sí que vam ser competitius. Esperem que funcionin les millores que portem i puguem estar al davant”.

Pel que fa a Pol Espargaró (Monster Yamaha Tech 3), és 8è amb 45 punts, i vol seguir la línia ascendent de la temporada. “Evidentment córrer a casa és un impuls important. Esperem que aquest impuls ens dóni l’energia per volar una mica més”, va explicar en Pol.

Per aquest gran premi, els dos germans lluiran un casc especial que serà subhastat per recaptar fons per la Fundació de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Edicions locals