Els Blancs escalfen motors amb una festa per a infants

Serà dissabte a la tarda a la Porxada

Cultura

La colla dels Blancs comença a preparar la Festa Major, que enguany celebrarà el 30è aniversari del Correaigua. Abans, però, per començar a escalfar motors, la colla ha organitzat la Festa Blanca, que tindrà lloc dissabte a la plaça de la Porxada. Es tracta d’una festa que organitzen cada any i està dividida en dues parts. D’una banda, a partir de les 16 hores, se celebrarà una tarda infantil per donar visibilitat als grups infantils.

“Ens serveix de punt de trobada i inici dels assajos de cara a la festa major, i alhora, per engrescar més infants perquè s’hi apuntin”, declara Ramon Forns, cap de colla dels Blancs.
Al vespre, d’altra banda, hi haurà un sopar de colla; “un punt de trobada per fer pinya i engrescar-nos tots junts, explicar-nos els actes que hem preparat, crear sinergies i col·laboracions i posar-nos les piles tots plegats”, diu Forns.

La colla es va reunir diumenge per revisar i tancar la programació i van triar el que serà el disseny de la samarreta de col·lecció 2015. També van parlar de la celebració dels 30 anys del Correaigua, un dels actes més importants i històrics de la colla que aquest any tindrà un format molt especial i emotiu. 

Edicions locals