El casc solidari dels germans Espargaró està dissenyat per un infant

Els dos cascos es posaran a subhasta dilluns i la recaptació serà per la Fundació de Sant Joan de Déu

Esports

Els germans Aleix i Pol Espargaró correran el GP de Catalunya de Motociclisme amb un casc dissenyat per Aleix Sánchez, un nen de Mollet que estava malalt de càncer. Els granollerins van presentar ahir el casc solidari al Circuit Barcelona-Catalunya que lluiran del 12 al 14 de juny a l'asfalt de Montmeló.

Els dos cascos es subhastaran a eBay el dilluns i els diners recaptats aniran a l'àrea d'investigació contra el càncer infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu. El disseny que ha inspirat l'infant Aleix Sánchez són les seves vivències en l'hospital i la relació amb altres nens malalats.

La relació d'Aleix Sánchez i els germans Espargaró ve d'anys enrere amb les visites de l'infant molletà als pilots de Granollers en les curses del Campionat del Món de Motociclisme a Montmeló. D'altra banda, el 2014 Aleix Sánchez havia portat les polseres candeles al Jardinet amb l'estrena del Faustí Power per seguir recaptant diners per l'Hospital de Sant Joan de Déu, sent una iniciativa que també va implicar en la seva escola de Mollet.

Edicions locals