Mayoral confia a Alba Barnusell el planejament estratègic de Granollers

Després del ple de consitució, l'alcalde signava el decret de delegacions de regidories

Política

El nou cartipàs municipal amplia el pes en el govern d'Alba Barnusell, que deixa la cartera de Cultura a favor de la nova regidora Mireia López, però manté Comunicació i Relacions Institucionals i suma Programació i processos estratègics i Serveis jurídics i Contractació. Josep Mayoral enforteix així el paper de Barnusell l'equip de govern de Granollers, que presentava just després de ser investit alcalde. "L'Alba mirarà endavant, definirà el futur de la ciutat i accentuarà el lideratge de Granollers", deia el batlle.

Mayoral signava el decret de delegacions de regidories, que també manté el protagonisme de Jordi Terrades, nomenat regidor d'Hisenda i Recursos Humans, i Organització i Societat del Coneixement. "Haurà de generar recursos per al pla d'inversions", destacava l'alcalde,

Albert Camps manté les carteres d'Obres i Projectes –"com la remodelació del carrer Girona i l'ampliació de voreres"– i de Medi Ambient, Activitats i Espais Verds, mentre que Mònica Oliveres s'encarregarà d'Urbanisme i Habitatge, "amb una mirada nova per repensar l'urbanisme per captar inversions", deia Mayoral.

L'àrea de Territori es completarà amb Juan Manuel Segovia Ramos, com a regidor de Serveis, Mobilitat i Via Pública, que haurà d'afrontar "el nou pla de mobilitat, fer una ciutat apta per a la bicicleta i seguir millorant el transport públic".

A l'Àrea de serveis a la persona és on hi ha més noves incorporacions, amb Mireia López a Cultura; Francesc Aroles, Educació; Álvaro Ferrer, Esports, i Sílvia Rodríguez, Joventut i també Cooperació i Solidaritat.

Una altra de les carteres importants serà per a M. del Mar Sánchez, que durà Salut Pública i Serveis Socials, i Igualtat. "Haurà de cercar recursos per a la gent que pitjor ho passa, i reclamar a la Generalitat la residència d'avis al carrer Tetuan", apuntava Mayoral.

El cartipàs el completa Rudy Benza com a regidor de Civisme i Convivència; Participació ciutadana i Barris; Nova Ciutadania i Seguretat Ciutadana.

També s'han nomenat com membres de la Junta de Govern Local els regidors i regidores Alba Barnusell i Ortuño, Jordi Terrades i Santacreu, Mònica Oliveres i Guixer, Albert Camps i Giró, Maria del Mar Sánchez i Martínez, Mireia López i Ontiveros, Juan Manuel Segovia Ramos i Andrea Canela Matito.

I també s'han designat els tinents d'alcaldia:

        Primera tinenta d’alcalde                Alba Barnusell i Ortuño
        Segon tinent d’alcalde                Jordi Terrades i Santacreu
        Tercera tinenta d’alcalde                Mònica Oliveres i Guixer
        Quart tinent d’alcalde                Albert Camps i Giró
        Cinquèna tinenta d’alcalde                Maria del Mar Sánchez i Martínez
        Sisèna tinenta d’alcalde                Mireia López i Ontiveros
        Setè tinent d’alcalde                        Juan Manuel Segovia Ramos
        Vuitèna tinenta d’alcalde                Andrea Canela Matito 

Edicions locals