Una vintena de persones es presenten al càsting de Ponent

Tots ells actuaran el 2, 9, 16 o 23 de juliol al teatre

Cultura

“Tocar a un teatre sempre m’ha cridat l’atenció i més a un de Granollers”, explica Albert Lax, que dissabte va ser un dels 18 participanys del nou projecte Avui hi som. Experiència vital semblant a un programa de ràdio, ideat per Joaquin Daniel, àlies Radioman. 

Al llarg de tot el matí, 18 persones de Granollers, Sabadell, Tarragona, Mollet, Corró d’Avall, Castellterçol, Lliçà d’Amunt, la Garriga i Mataró, van passar per l’escenari del Teatre de Ponent per presentar tocar o cantar temes, recitar poemes o presentar monòlegs. Tots ells actuaran repartits entre els dijous de juliol. “He presentat un monòleg sobre les mancances femenines amb molt d’humor”, deia Dora Aguado, de Sabadell.

Molts d’ells era el primer cop que actuaven sols. “No he fet mai teatre ni tan sols res de cara al públic. És un repte però em ve de gust participar-hi. Presento un monòleg sobre els costums catalans”, declarava Miquel Fernández, de Granollers. Altres es volien dedicar de manera professional a actuar. “Interpretaré un tema de David Guetta i tinc clar que l’any que ve iniciaré els estudis de Teatre Musical”, explicava Alexandra Pardas, alumna del batxillerat artístic del Cekestí Bellera de Granollers.

L’espectacle, del qual se’n gravarà l’àudio, s’emetrà sense cap tipus d’edició, posteriorment a Ràdio Granollers.

Edicions locals