Les entranyes del cabaret ‘Glups!!’ s'apoderen del públic

Entrades exhaurides a la doble sessió de l’espectacle al Teatre de Ponent

Cultura

Personatges foscos on la tendresa gairebé ni s’intuïa, merders familiars, corrupcions de poder, revolució feminista i soterranis de misèria on molts personatges no hi veien cap tipus de sortida. Però tot, amb molt d’humor. 

La companyia cardedeuenca Sifanofa, dirigida per Laia Baraldés, va ficar-se el públic del Teatre de Ponent a la butxaca des del primer moment amb el musical Glups!!, amb una adaptació de l’obra de Dagoll Dagom, que van interpretar dues vegades durant el cap de setmana. Amb un posat desenfadat; buscant el passotisme, el grup va presentar-se amb una vestimenta elegant per, mica en mica, anar-se despullant i aconseguir transmetre la fogositat del cabaret més autèntic.

El vestuari variat i l’atrezzo encertat ajudaven a emfatitzar l’essència del cabaret més fosc i a la vegada, més irònic. Interpretant diversos personatges, Enric Alegre, Mar Aumedes, Àlex Ferre, Eva González, Àlex Letosa, Alfonso Letosa, Desi Molero, Marta Navarro, Meritxell Remolins i Marc Romera van aconseguir engrandir el petit escenari del Teatre de Ponent.

Sifanofa va estrenar aquest espectacle al març, a Centre Cultural de Cardedeu, amb 3 funcions en què també es van exhaurir totes les entrades. La companyia té diverses actuacions previstes pel territori català de cara a l'estiu i tardor. 

Edicions locals