La Granollers Cup ja escalfa motors per a l’edició dels rècords

La competició de base, amb 347 equips i 4.200 jugadors, tindrà lloc del 24 al 28 de juny

Esports

La Granollers Cup d’handbol ja escalfa motors per a l’edició dels rècords, que tindrà lloc del 24 al 28 de juny. El dimarts a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Granollers es va fer la presentació oficial amb el president del BM Granollers, Josep Pujadas; el coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga; i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

En l’edició dels rècords , la Granollers Cup de 2015 augmenta el nombre de participants en un 20 % que a l’any passat. En total hi ha 347 equips inscrits entre 18 països, de 4 continents diferents. A més, les previsions apunten a uns 4.200 esportistes d’entre totes les categories amb el 56% de nois i el 44% restant de noies. “Cada any augmenta, però això no es busca. Els últims dies hi ha un allau d’inscrits. Estem molt contents”, va dir el president del BM Granollers, Josep Pujadas.

La competició tindrà lloc entre Granollers, Canovelles, les Franqueses i Vilanova del Vallès. “És un exemple de fer projectes comuns. Esperem que siguin més altres anys”, va remarcar l’alcalde, Josep Mayoral. Pel que fa el delegat d’Esports de la Diputació, Daniel Laga, va destacar l’impacte econòmic que genera.

Els padrins d’enguany són el jugador del FC Barcelona, Gonzalo Pérez de Vargas; i la jugadora del Rocasa Gran Canaria, Sílvia Navarro.

Edicions locals