Les sincronistes del CNG, Helena Jaumà i Lídia Vigara, subcampiones als Jocs Europeus

Els jugadors de waterpolo del CNG, Pitu Puig i Àlex de la Fuente, es juguen avui el passe a la final

Esports

Les sincronistes del Club Natació Granollers, Helena Jauma i Lídia Vigara, s’han proclamat subcampiones d’Europa júnior amb Espanya, després de participar als Jocs Europeus, que s’estan celebrant a la capital d’Akerbaidjan, a Bakú, des del passat 12 de juny.

Helena Jaumà s’ha endut dues medalles de plata. La primera en la modalitat d’equip aquest dilluns. La selecció estatal va acabar en el segon lloc amb 162.0406 punts per sota de Rússia amb 169.0992, i per davant d’Ucraïna, tercera, amb 159.0860. La segona medalla de plata va tenir lloc el dimarts en la modalitat de combo, on també hi havia la participació de Lídia Vigara. El combinat espanyol júnior va pujar al segon esglaó del podi amb 87.7333 punts. El podi es va completar novament amb Rússia, selecció dominadora en natació sincronitzada, que va sumar 90.2333 punts, i al tercer lloc, novament, Ucraïna amb 86.8667.

El waterpolo a semifinals
L’equip espanyol juvenil de waterpolo, amb dos jugadors del CNG, Pitu Puig i Àlex de la Fuente, jugarà les semifinals aquest divendres després de guanyar a Rússia el dimecres. El combinat espanyol es jugarà el passe a la final contra Croàcia (16 h).

Edicions locals