L'EC Granollers destitueix Raúl Matito i presenta el nou tècnic, Albert Garcia

L'exentrenador granollerí portava quatre temporades amb el primer equip, les dues darreres com a primer entrenador amb l'ascens a Tercera

Esports

L'EC Granollers canvia el rumb del primer equip per iniciar una nova etapa a la Tercera Divisió. Raúl Matito, que portava quatre temporades vinculat al primer equip –dues com a preparador i les dues darreres com a primer entrenador, amb l'ascens a la Tercera Divisió– va ser cessat dimecres al vespre. Tot seguit, l'ECG va comunicar la incorporació del nou tècnic del primer equip, Albert Garcia, de 35 anys i de la Garriga.

L'extècnic granolllerí marxa com va arribar, sense fer soroll i agraït de poder estar quatre temporades amb el primer equip. "Crec que he deixat una forma de fer després de 4 anys. Marxo amb la satisfacció de la feina ben feta i amb molta estima rebuda per banda dels jugadors, que són amb els que compartien el meu dia rere dia. A més, estic content del granet de sorra que he pogut aportar al club amb l'ascens", explica l'exentrenador granollerí, Raúl Matito.

La decisió per banda de l'entitat de cessar a Matito va ser principalment "perquè s'havia completat un cicle de quatre temporades i hem de començar una nova etapa amb una nova persona", remarca el director general de l'ECG, Dani Rizaldos, i afegeix: "Matito ha fet una tasca espectacular, estem agraïts".

Albert Garcia, nou entrenador
El projecte immediat de l'EC Granollers, i de futur, passa per la batuta del tècnic garriguenc amb experiència a Primera Catalana portant a Avià, Farners i Mollet. Abans havia passat pel futbol base de Terrassa, Hospitalet, Cornellà i Granollers. "Em fa molta il·lusió tornar en l'equip on vaig començar a entrenar, de fet, va ser el meu segon equip", recorda Garcia, que va dirigir equips de base de l'ECG des d'aleví fins a cadet. El nou primer equip de l'EC Granollers mantindrà gran part de la plantilla però es volen fer entre sis o vuit fitxatges amb jugadors d'experiència a la Tercera Divisió. 

Edicions locals