S’inicia l’etapa Albert Garcia a l’EC Granollers

El nou entrenador havia entrenat en els seus inicis a equips de base del club granollerí

Esports

El nou entrenador del primer equip, Albert García, de 35 anys i de la Garriga, coneix l’EC Granollers a la perfecció. La nova batuta del primer equip ja havia entrenat anteriorment al camp del carrer Girona, tot i que ho havia fet en els seus inicis com a tècnic durant set anys a equips de base. “M’he format aquí com a entrenador i això té una motivació especial. Conec la casa i l’entorn, això és important”, valora Albert García.

L’etapa Albert García s’inicia amb un entrenador que no ha entrenat a la Tercera Divisió, però té una àmplia experiència d’èxit en equips de la Primera Catalana. En el seu anterior equip, l’Avià, portava gairebé dos anys i aquesta temporada va lluitar per l’ascens; abans havia entrenat a Farners una temporada i a CF Mollet UE durant tres anys amb un ascens a Primera Catalana i va flirtejar per pujar a Tercera. De fet, de la seva etapa molletana coneix a alguns dels jugadors del vestidor granollerí. “Això ajuda a nivell de gestió del grup. La gran majoria de jugadors o bé els he entrenat o bé els conec personalment”, matitza el nou tècnic granollerí.

L’objectiu per la propera temporada és evidentment la permanència. I García vol aconseguir-la amb un equip competitiu que sigui rotund al darrere però amb el toc de pilota, que el faci característic. “L’equip qualitativament és un bon equip. Intentarem adaptar-nos a la Tercera el més ràpid possible. Serem fidels a nosaltres i, sobretot, correrem moltíssim”, diu García.

Edicions locals