CDC presenta la campanya ‘Benvinguts al futur’

La trobada amb militants i simpatitzants tindrà lloc aquest dissabte a Sant Antoni de Vilamajor

Política

CDC del Vallès Oriental organitzarà aquest dissabte dia 27 de juny, una trobada especial oberta a tothom (militants, simpatitzants i ciutadans en general) a Sant Antoni de Vilamajor, per tal d’engegar la campanya Benvinguts al futur impulsada per aquesta formació política. 

L’acció inclou un conjunt de trobades de debat per explicar la viabilitat de l’Estat propi i recollir propostes dels ciutadans. La trobada, que es farà al Patronat, de 10 del matí a la 1 del migdia, comptarà amb l’assistència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

Les línies generals de la campanya van ser presentades dijous a la tarda a la seu de CDC de Granollers pel seu president comarcal, Francesc Tella. L’objectiu principal és oferir informació sobre la situació política actual –especialment relacionada amb la cita del 27S- i recollir propostes que seran presentades a la convenció que CDC de Catalunya celebrarà el proper mes de juliol. “A CDC encarem el futur amb fermesa i determinació i amb un projecte clar i diàfan compromès amb la llibertat, és a dir, la independència del nostre país. Engeguem un procés de debat obert per afrontar amb la màxima potència les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, data clau per al nostre país”, va destacar Tella.

Els organitzadors de la trobada consideren que “la jornada es planteja com un veritable exercici formatiu que va més enllà de la simple assistència a una xerrada divulgativa”. Per Tella, “les setmanes i mesos que vénen hem de treballar intensament, ja que el repte és enorme: guanyar la llibertat del nostre país”.

Durant la roda de premsa de presentació de la campanya, el president comarcal de CDC va dir en relació a la separació recent que hi ha hagut amb UDC, que “aquest aspecte no ha d’incidir especialment en la relació entre els dos partits als ajuntaments de la comarca”.

Edicions locals