José Luis Villanueva renova com a entrenador del KH-7 BM Granollers femení

L’equip es reforça amb sis fitxatges i puja a dues jugadores del sènior B

Esports

José Luis Villanueva continuarà com a entrenador del KH-7 BM Granollers femení la temporada següent. La salvació còmode a la màxima categoria estatal, la Divisió d’Honor, és un dels principals arguments del club, que presideix Josep Pujadas, per mantenir una temporada més al tècnic de l’entitat granollerina que va complir amb escreix l’objectiu de la permanència.

A més, l’equip renova la plantilla amb l’incorporació de sis jugadores. D’entre els fitxatges, destaquen dues jugadores per retornar al club. Lorena Ramírez, de 21 anys i del Zuazo Barkaldo, és portera i va ser internacional amb Espanya en juvenil i júnior; i l’Anna Pi, de 27 anys i que portava dues temporades a l’Elche CF-Mustang, i que juga de pivot.

Més experiència aportaran Maricet Fernández, de 25 anys i de l’Adesal Córdoba, és internacional cubana des dels 15 anys i juga d’extrem esquerre. Ha disputat Mundials i Panamericans i té més de 50 internacionalitats. I Jessica Bonilla, de 33 anys i del Zuarzo Barakaldo, és una primera línia amb una llarga trajectòria a la Divisió d’Honor. És veïna de Canovelles.

Pel que fa a la joventut, el club aposta per la contractació de Mireia Torras, de 19 anys i de l’OAR Gràcia, juga com a central i ha estat internacional amb Espanya en  edat juvenil. Enguany a Divisió d’Honor de Plata, va anotar 85 gols en 18 partits; i Carlota Rubio, de 21 anys i de l’Adesal Córdoba, és primera línia i la temporada passada va marcar 131 gols.

A banda de les incorporacions,  l’equip puja del planter a Anna Pregona, que serà la tercera portera, i Anna Rojas, extrem dret, i ja habitual aquesta temporada al pirmer equip.
El club farà la presentació oficial de la renovació de José Luis Villanueva i dels fitxatges aquest dijous, avui, en l’Hotel Ciutat de Granollers. n 

Edicions locals