Strombers, Oques Grasses i Halldor Mar, al Musik N Viu

Jovent Ignorat i AUSA organitzen les darreres nits del festival

Cultura

El segon i darrer cap de setmana del Musik N Viu arriba, al Parc Firal (22 h) de la mà dels col·lectius Jovent Ignorat i AUSA. La nit de divendres es caracteritzarà per una barreja d’estils musicals en què el guanyador del Premi Enderrock 2014 al grup revelació, Oques Grasses, en serà el cap de cartell. Després de tocar al Summerstage de Nova York i al Festival Grec de Barcelona, el grup osonenc de reggae-pop pararà a Granollers per estrenar alguns dels temes que es podran escoltar el 2016 amb la publicació del tercer treball.

A l’escenari també els acompanyaran un dels grups referent de les festes populars d’arreu del país, els Strombers. Amb una fusió de ritmes llatins, reggae, rock i country, la banda de Cardona encapçalada per Ferran Gallart oferirà una proposta totalment festiva. També hi actuarà el grup vallesà d’ska Fantactels i la nit acabarà amb el DJ Sendo que punxarà temes festius.

La nit de dissabte i darrera del festival estarà encapçalada per  Halldor Mar, un artista nascut a Reykjavik (Islàndia) que aposta per versions en anglès de la cultura de la Nova Cançó amb temes de Pau Riba, Sisa i Serrat, entre altres. També hi actuaran els Tiki Phantoms, que enguany celebren el seu 10è aniversari. Els 4 cadavèrics membres del grup barceloní interpretaran temes de rock'n roll extrets del seu darrer disc Los Tiki Phantoms y el misterio del talismán i dels anteriors tres treballs.

El grup Blowfuse, amb influències del punck-rock dels 80 i 90, també trepitjaran l'escenari del Musik N Viu amb un so frenètic i reivindicatiu vingut de l'altra banda de l'Atlàntic.

Maurici Ribera, el representant català de l'antifolk i versionat per artistes com Joan Colomo o Ferran Palau, actuarà, amb banda, sota el paraigües del seu alter ego The Missing Leech, i la música electrònica vindrà amb l'actuació de Panda Knights. El toc vallesà i de rock el portarà la banda Slap de la Garriga, formada el 2012. 

Edicions locals