El periodista i politòleg Lluc Salellas presentarà el seu llibre 'El franquisme que no marxa'

L’acte, organitzat per la CUP-Crida Constituent, es farà a la plaça Folch i Torres

Política

El dissabte la plaça Folch i Torres de Granollers acollirà un vermut (12 h) i la presentació del llibre (13 h) El franquisme que no marxa, del periodista, politòleg i regidor de la CUP-Crida per Girona i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils, Lluc Salellas. El llibre compta amb pròleg del periodista granollerí David Bassa.

Altres actes
La CUP-Crida Constituent organitza una assemblea oberta sobre les eleccions del 27S al bar del teatre de la Garriga, diumenge (11.30 h). “Construïm entre tots i totes la candidatura popular per a les eleccions del 27S que ens porti a la ruptura amb el règim del 78, el capitalisme i el patriarcat. Fem entre totes possible la independència cap a la República Catalana”, defineix la CUP-Crida Constituent.

Aquestes assemblees es realitzen de manera descentralitzada per tot el territori del Principat.

D’altra banda, la CUP també ha organitzat una xerrada, divendres (20 h) al parc del Tenes de Lliçà d’Amunt, sobre la construcció i activació del poder popular amb les institucions com a eina, amb les intervencions de les regidores de la CUP de Caldes, Granollers i la Garriga: Sandra Redondo, Anna Mata, Maria Oliver i Roger Prims. Posteriorment a l’acte es farà la inauguració del local de la CUP Vall del Tenes-Lliçà d’Amunt. 

Edicions locals