El grup Tres Torres estrena ‘Tafalitats’

El Centre Cultural acull els joves intèrprets

Cultura

El grup Tres Torres Teatre estrena dissabte (21 h), al Centre Cultural, l’obra de Karl Valentin Tafalitats. Es tracta d’una obra en la qual les situacions més normals, tractades amb una lògica implacable, sofreixen un procés de transformació que les complica cada vegada més fins a posar en relleu el que tenen d’absurdes. Els objectes més simples esdevenen estris complicadíssims, i les relacions habituals entre les persones són portades al límit de la lògica i produeixen l’aïllament dels protagonistes davant el món que els envolta. “És una obra que els va bé als actors per treballar la interpretació, l’expressivitat i la mímica”, explica Julià Blanch, director del grup.

L’obra Tafalitats l’interpretarà Clàudia Bonet, Helena Gálvez, Alba Paniagua, Gemma Rodríguez, Miquel Bosch, Abril Rodríguez, Anaïs Rodríguez, Nerea Montes, Eva Núñez i Sofia Téllez.

La formació teatral està formada per una dotzena de joves d’entre 10 i 17 anys i es va crear el 2000. Formen part de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i cada any participen a diverses mostres i maratons de teatre per tal de promocionar-se i donar a conéixer les obres que treballen.

El preu de l’entrada és de 5 euros i té una durada aproximada de 105 minuts, amb entreacte inclòs. 

Edicions locals