La Granollers Cup es fa gran

Uns 347 equips i més de 1.000 partits han fet anomenar l’edició de 2015 ‘la dels rècords’

Esports

La Granollers Cup 2015, anomenada com la dels rècords, s’ha fet  gran quan està a tan sols una edició de complir la majoria d’edat.  En el seu 17è any de competició ha superat l’increment de participants i partits. El torneig, del 24 al 28 de juny, es va tancar aquest dimarts amb partits d’exhibició, cadet i júnior, entre el KH-7 BM Granollers i les seleccions de Lió (França) i de Qatar. 

“Estem molt satisfets d’haver pogut assumir l’increment de participants en l’edició d’enguany, ja sigui a nivell logístic, d’allotjaments i d’organització de partits. Això dóna una impressió força positiva”, explica el president del BM Granollers, Josep Pujadas. Enguany s’han batut els rècords amb 347 equips –amb 110 d’internacionals– i amb més de 1.000 partits disputats. “No ens plantegem quin és el màxim d’equips que podem acollir. L’objectiu ha de ser qualitatiu. La quantitat és interessant, però no és decisiva. Si algun dia passa –que pot passar– que vinguin menys equips no deixarà de ser interessant”, remarca Pujadas.  

En total, hi han hagut 5.200 persones acreditades –4.200 jugadors i la resta, acompanyants. “La competició també té un impacte econòmic important al territori”, valora Pujadas.

La Granollers Cup mira a la comarca
Per primer cop Vilanova del Vallès s’ha sumat com una de les seus oficials de la Granollers Cup. Fins ara, Granollers, seu principal, ha rebut l’ajuda d’altres municipis com les Franqueses i Canovelles en la celebració dels partits i la propera edició podrien sumar-se’n més. “Obviament pensem que han de ser municipis que siguin limítrofs amb Granollers, però això no ha de limitar. De fet, ja tenim algun oferiment d’un municipi que es vol sumar a la Granollers Cup”, admet el president del BM Granollers, Josep Pujadas, que afegeix: “la competició va més enllà de Granollers, és un projecte que suma esforços a la comarca”.

Edicions locals