El combo de sincronistes del CN Granollers, campiones estatals

Pau Ribes torna a formar part de l'equip de l'entitat granollerina i s'estrena amb Gemma Mengual

Esports

L’equip de combo absolut del Club Natació Granollers (CNG) es va proclamar campió d’Espanya el passat cap de setmana a Sabadell. A més, quatre sincronistes del club van guanyar l’or amb la selecció espanyola a l’Espanya Sincro-Trofeu Infantas, també disputat a Sabadell el passat cap de setmana.

En l’equip combo absolut granollerí van penjar-se la medalla d’or les sincronistes Ariadna Arisó, Mariona Busquets, Èlia Calvo, Elena Estrada, Helena Jaumà, Sara Jaumandreu, Júlia López, Xènia San Martin, Maria Torras, Lidia Vigara i de reserves Sira Casanova i Carla Serra.

Pel que fa el campionat estatal de la selecció espanyola, les sincronistes del CNG que van gua-nyar el campionat van ser  Txell Mas, Cristina Salvador, Cecilia Jiménez i Amber Bakker (reserva).

Torna Pau Ribes
El nedador de sincronitzada Pau Ribes, format al CNG, ha tornat al club on ja ha fet la seva primera aparició en el nou duet mixt que va protagonitzar amb la sincronista Gemma Mengual, també a Sabadell. Ribes ja prepara el proper Mundial de Kazan, amb Gemma Mengual, on es convertirà en el primer nedador en participar en un Campionat del Món.

Edicions locals