Un cor d’homes posarà veu a la música sacra a Sant Esteve

El CordHomes, dirigit per Alfred Cañamero, protagonitzarà el concert

Cultura

La parròquia de Sant Esteve acull, diumenge (18 h) un nou concert de música sacra dins del cicle La música del cel en memòria de Joan Ferré i Benach. Aquesta vegada serà amb un cor d’homes, concretament la formació coral CordHomes d’Osona.

El grup, dirigit per Alfred Cañamero, interpretarà temes musicalment molt variats, però dins del mateix registre religiós. S’interpretaran obres de Praetorius, Monteverdi, Duijck, Kodály, Bardos, Domínguez, Bibiloni, Pérez Moya, Sancho Marraco, i Casals. La trentena de cantaires estaran acompanyats per l’organista Arnau Farré.

CordHomes va crear-se el 2004 i el seu repertori inclou peces  que van des del període medieval, passant pel renaixement, fins a la música més contemporània. El seu ampli registre els permet interpretar peces religioses, tradicionals i populars, posant veu tant a compositors internacionals com catalans.

El concert de CordHomes està organitzat per la Fundació Pro Música Sacra, creada l’any 2009 i que té com a principal objectiu la difusió de la música sacra, especialment la vocal i la relacionada amb l’orgue.

Edicions locals