L’EC Granollers renova part del primer equip i de l’organigrama

El conjunt d’Albert Garcia suma cinc fitxatges més i vuit renovacions

Esports

L’EC Granollers de la Tercera Divisió es comença a veure. La batuta d’Albert Garcia, sota la supervisió de Daniel Rizaldos, és nota. Fins ara s’ha fitxat a 8 jugadors, ha renovat 11 i ha donat la baixa a 7.

Les darreres incorporacions són el porter José Ortega, del Terrasa; el defensa Nacho Ruiz, de L’Hospitalet; el migcampista Roger Martínez, d’El Prat, i els davanters Dídac Rodríguez, del Santboià, i Ferran Vila, del Rubí. Mentre que les últimes renovacions són Pinadella, Suárez, Bellavista, Novo, Durán, Bauli, Peque i Gil. Pel que fa a les baixes, marxen tres més: Juanlu, Adrià, i la més significativa, el capità Oriol Vila.

Nou organigrama tècnic
La renovació de l’ECG amb els canvis de banqueta i de part dels jugadors del primer equip no s’atura aquí. El club té un nou organigrama tècnic amb l’objectiu de fer una estructura de base més reforçada. Per això, com ja va anunciar fa dues setmanes, Dani Rizaldos és converteix en el nou director general i té un  major pes en la responsabilitat esportiva. Pel que fa Albert Garcia compaginarà la direcció del primer equip amb la secretaria esportiva. Com a coordinadors generals hi ha Joan Argemí i Juan Antonio Dopozo; i de coordinador futbol 11, Javi Sánchez; de futbol 7, Jorge Fabian, i d’adjunt de futbol 7, Albert Batalla.

Edicions locals