El CNG es mulla per l'esclerosi múltiple

El club se suma a les més de 600 piscines de Catalunya adherides a la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple

Societat

El Club Natació Granollers torna a ser una de les més de 600 piscines de Catalunya que diumenge es mullarà per l’esclerosi múltiple. Una campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), sota el lema de Mulla’t, a la que el Club es torna a adherir i que consisteix en mullar-se en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l’aigua de la piscina per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Diumenge durant el matí, de 10.30 a 14 h, s’organitza a la piscina exterior de 50 metres del Club Natació Granollers, la tradicional activitat lúdico-esportiva en la què es comptabilitzaran els metres nedats pels socis i usuaris en solidaritat amb les persones que conviuen amb esclerosi múltiple. Els participants rebran un diploma acreditatiu.

A les 12 h es farà una crida per a què tots els socis i usuaris es llencin a la piscina d’estiu a la plegada en favor d’aquesta causa solidària. Un acte que es realitzarà de forma simultània a totes les piscines adherides a la campanya i amb la què la FEM pretén batre un rècord.

Tanmateix, es poden adquirir material de la campanya (samarretes, tovalloles...) a la recepció del Club, amb la voluntat de recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple, o través d’una guardiola per aportacions voluntàries.

Aquesta campanya, que es va iniciar a l’any 1994, és un acte de participació ciutadana que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les 7.000 persones afectades per la malaltia a Catalunya i donar suport a la recerca científica.

Edicions locals