Marc Valiente, al Maccabi Haifa d'Israel

El jugador granollerí portava cinc temporades al Real Valladolid

Esports

El jugador professional granollerí, Marc Valiente, va concretar fa uns dies el seu fitxatge per al Maccabi Haifa de la Primera Divisió d'Israel. Valiente, que encara tenia un any més de contracte amb el Vlaladolid, ha signat amb el seu nou club per a les següents tres temporades, tal i com ha informat mitkjançant en un comunicat el seu nou club.

El defensa central havia estat aquesta temporada a la Segona Divisió un dels fixos en l'onze titular del tècnic Joan Francesc Ferrer 'Rubi'. Però una lesió al tram final de temporada va penalitzar la seva bona trajectòria i el va impedir poder ajudar a l'equip en la promoció d'ascens a la Primera Divisió, que finalment no es va aconseguir. Valiente, de 28 anys, enceta així un nou repte esportiu amb un dels equips més emblemàtics d'Israel, tot i que aquesta temporada va acabar en la sisena posició de la lliga regular.

Marc Valiente es va formar en les categories inferiors del FC Barcelona i la temporada 2006-2007 va debutar amb el primer equip. El juliol de 2008 fitxa per al filial del Sevilla per jugar a la Segona Divisió i, fins i tot, va ser un dels jugadors que va ser un ascensor amb el primer equip i va jugar diversos partits a la Primera Divisió. El 2010 canvia d'aires i s'incorpora al Real Valladolid, que just havia descendit a la Segona Divisió per després tornar, i posteriorment baixar de nou. El granollerí es converteix en un jugador important en l'equip i és un dels habituals a l'eix de la defensa.Edicions locals