La UGT de l'Hospital demana la mediació de Mayoral pel conflicte laboral

El motiu de la carta és l’augment de la jornada que ha imposat la direcció del centre i afecta a 1.000 treballadors

Societat

La secció sindical de la UGT a l'Hospital de Granollers ha adreçat a l'alcalde i president de la fundació privada Hospital-asil de Granollers, Josep Mayoral, una carta per demanar-li una reunió. A la carta s'hi exposen les raons que han dut el sindicat a rebutjar la proposta d'acord que els va fer la Direcció de Persones sobre la implementació del nou conveni de la sanitat concertada en aquest centre.

El sindicat posa de manifest la preocupació, el malestar i la indignació dels prop de 1.000 professionals afectats per la decisió d’augmentar la jornada, que es va executar el passat 1 de juliol. La jornada de conveni és 48 hores superior a la que s'havia pactat per al 2015 a l'Hospital de Granollers.

Aquesta decisió ha tingut com a conseqüència immediata la reducció de les jornades de lliurança disponibles enguany per a tot el personal dels torns de matí i tarda (tret dels facultatius i facultatives).

Després de cinc anys de renúncies i concessions, els treballadors i les treballadores del centre consideren excessiva i no justificada aquesta mesura.

Edicions locals