Ferran Raga pren el relleu de Profitós a la presidència local d'ERC

La nova executiva es planteja treballar al costat d'Òmnium, l'ANC, la CUP i CDC per la campanya del 27S

Política

L'assemblea de militants de la secció local d'Esquerra a Granollers va escollir dijous la nova executiva que liderarà el partit els propers dos anys. Ferran Raga i Serra va ser triat unànimement president. L'executiva també comptarà amb Modest Belles, com a secretari d'Organització; Joan Anton Cerdà, de Finances; Tomàs Moré, d'Imatge i Comunicació; Maria Llerda, de la Dona; Guillem Pujadas, de Poplítica Municipal, i Pep Mur, com a portaveu municipal. La direcció local es completa amb els vocals Isabel Alcalde, Òscar Riu, Andreu Cera, Josep M. Catot, Pau Llobet, Chaquir El Homrani i Àlex Mir.

Nascut l’any 1952 a Granollers, Ferran Raga és llicenciat en Educació Física i ha estat vinculat al món de l’esport des de tots els vessants: com a entrenador i seleccionador d’handbol, professor d’educació física i coordinador de serveis esportius. Des de 1990, Raga treballa a l’UPC, primer coordinant i promocionant serveis de Cultura i Esports i, a partir del 1998, com cap d’aministració del departament d’E-CEMEM. Des de 2013 és adjunt al vicerector pel trasllat del campus del Besós. És militant d’ERC des de 2004 i col·labora amb diverses entitats Granollers, com Creu Roja i l’ANC.

El nou president d’ERC Granollers va explicar que els dos grans objectius per aquesta nova executiva seran el reforçament de la política municipal i la construcció d’un nou país des de Granollers. “Les eleccions municipals del maig ens han deixat un balanç de tres regidors amb un augment considerable de vots que s’acosta als millors resultats obtinguts a la nostra ciutat. Aquest és el llegat que rebem i que haurem d’administrar amb responsabilitat”, destaca Raga. Respecte a les eleccions del 27S, el nou president d’ERC Granollers va assegurar que “ens enfrontem a un dels reptes més emocionants i esperats de la nostra història”.

Amb aquests reptes al capdavant, Raga basa el seu pla de treball pels propers dos anys en els següents eixos: crear grups de suport al grup municipal, impulsar un pla de treball organitzatiu del grup municipal pels propers quatre anys, fer créixer la base social del partit, impulsar el canvi de model de ciutat, apropar-se a la ciutadania a través de les seves entitats més representatives, centrar l’atenció en les polítiques enfocades a la creació de llocs de treball i d’ajuda als més desafavorits, i treballar al costat d'Òmnium, ANC, CUP i CDC per aconseguir que els vots del SISI del passat 9N es tradueixin en vots per la sobirania el 27S.

Per la seva part, l’ara ja expresident d’ERC Granollers, Jaume Profitós, va recordar que l’executiva sortint tenia com objectiu principal organitzar la campanya electoral de les municipals 2015 i, per aquest motiu, s’ha renovat un any després del seu nomenament, tal i com estava previst. 

Edicions locals