El grup P.G.Band 3, del músic Jordi Pegenaute, es presentarà a L’Olla

La formació es defineix com 'una mena de laboratori sonor' amb varietat d'estils

Cultura

“Aquest nou projecte està enfocat als concerts de proximitat sense renunciar als grans escenaris. L’estil és un viatge en els diferents mons on m’he mogut amb assiduïtat: blues, reggae, funk, rock i jazz”, explica el guitarrista granollerí Jordi Pegenaute, formador del grup P.G.Band 3. El trio de músics serà dissabte (21 h) a la terrassa del bar de L’Olla on presentaran el seu nou projecte. Tots tres es defineixen com a músics eclèctics ja que han tocat en bandes i amb músics molt diferents.

Jordi Pegenaute ha col·laborat en directe i en enregistraments amb Loquillo, Jackson Browne, Toni Xuclà i Jaleo, entre molts d’altres i també ha creat les seves pròpies bandes, com T-Punch, o Ton rulló i la Pegebanda, i la P.G. Band.

Pep Pérez també compta amb una llarga i completa trajectòria. Ha tocat amb Joan Manuel Serrat, Bebo Valdés, Manu Dibango, i amb el guitarrista Vicente Amigo, entre molts altres. Ha estat guardonat en cinc ocasions amb el premi de l’Associació de Músics de Jazz de Catalunya com a millor baixista de l’any.

Miquel Biarnés Bateria ha tocat amb bandes de rock i orquestres de ball, i actualment toca el trombó al grup Oques Grasses. 

Edicions locals