Roca Umbert programa activitats artístiques i divulgatives per infants durant el juliol

Més de 500 nois i noies participaran als tallers i sessions de cinema infantil organitzats en el marc dels casals d'estiu

Societat

Roca Umbert proposa activitats gratuïtes adreçades als infants dels casals d'estiu (de 4 a 12 anys) i sessions de cinema durant el mes de juliol. Totes es fan en diferents espais d'aquest recinte cultural. El 13, 14, 16 i 17 de juliol, de 9.30 h a 10.45 h es farà el taller Donar veu al cos. Procés de creació amb l'actriu i formadora Eva Pérez que proposarà un espai on expressar, a través del joc, el cos i la paraula, els desitjos dels més joves i la seva opinió sobre el món que els envolta.

L’altre taller que es farà els mateixos diez però de 11 h a 12.15h porta per títol Sense presses. Moviment i expressió corporal i el conduirà el ballarí de dansa contemporània Dominik Borucki. Durant l'activitat, els nens i nenes indagaran en la seva pròpia experiència per intentar substituir la urgència de l'acció per la curiositat de l'autodescobriment, a través del moviment i l'expressió corporal.

Aqusta setmana s'han fet els tallers de Dibuix i creació, amb Ermisenda Soy, artista resident a l'Espai d'Arts, i Sol i electricitat, una activitat que girava a l'entorn de la Tèrmica com a espai de la fàbrica destinat a la producció energètica.

Projeccions en DVD de cinema familiar
La sala d'actes de la Biblioteca Roca Umbert acull la projecció de pel·lícules per a nens i nenes, una activitat de matí que es fa amb el suport de l'Associació Cultural. El dimecres es projectarà El patito feo y yo, de  Michael Hegner i Karsten Kiilerich, el 22 de juliol Billy Eliot (Quiero bailar), de Stephen Daldry i el 29 de juliol La teranyina de Carlota, de Gary Winick.

Totes aquestes activitats necessiten inscripció prèvia a través del correu activitatsipatrimoni@gmail.com

Edicions locals