L'EC Granollers, preparat per la Tercera Divisió

L'equip d'Albert Garcia encetarà la pretemporada el 20 d'agost amb una plantilla de 23 jugadors

Esports

L'EC Granollers ja té enllestida la plantilla 2015-2016 per fer el salt a la Tercera Divisió. L'equip d'Albert Garcia ha tancat nou incorporacions, ha pujat a un jugador del juvenil i ha renovat a tretze dels jugadors que van fer l'ascens. Tot i això no es descarta fer alguna incorporació més durant la pretemporada, que s'enceta el proper dilluns 20 de juliol.

L'equip està format per nou incorporacions, un jugador que puja del juvenil i la renovació de 13 jugadors. En porteria hi ha José Ortega (del Terrassa, de la Segona Divisió B) i Joan Guillamat (del juvenil); en defensa Mario Martin, David Durán, Aleix Pinadella, Sergi Valls, Gerard Font, Roger Bellavista i Nacho Ruiz (de l'Hospitalet, de la Segona Divisió B); al migcamp Ramón Suárez, Héctor Miguel, Edu Cosme, álex Gil, Ricky Alcántara (del Vilassar de Mar, de Tercera Divisió), Marc Burgos (del Sabadell B, de Tercera Divisió) i Roger Martínez (del Prat, de Tercera Divisió); i de davanters Peque, David Bauli, Diego Novo, Ferran Vila (del Rubí, de Tercera Divisió), Dídac Rodríguez (del Santboià, de Primera Catalana), Marcelo Luna (de l'Avià, de Primera Catalana) i Carlos Esteban (de la Peña San Pedro, de Segona Catalana). El conjunt granollerí s'ha reforçat en totes les línies del joc, però sobretot la idea ha estat "mantenir l'equilibri de la defensa", admet Albert Garcia, i buscar "jugadors que puguin desbordar al migcamp per dins o fora", diu. Tot i això no descarta que pugui haver una darrera incorporació durant l'inici de pretemporada. "Ho haurem d'acabar de valorar", afegeix.

Inici pretemporada el 20 de juliol
L'equip també ha definit la pretemporada, que s'encetarà el proper dilluns 20 de juliol, i comptarà amb un mínim de nou partits. El conjunt d'Albert Garcia jugarà contra el juvenil del Badalona, de Lliga Nacional (26 de juliol, 20 h); el juvenil Girona, de Divisió d'Honor (29 de juliol, 20.30 h); el Farners, de Primera Catalana (1 d'agost a domicili, 19 h); el Torneig d'Històrics del futbol català contra Badalona, de Segona Divisió B, i Europa, de Tercera (4 d'agost, 18 h); el Sant Pol, de Segona Catalana (12 d'agost, 20 h); el Girona B, de Primera Catalana (15 d'agost, 19 h), el Tona, de Primera Catalana (16 d'agost, horari per determinar a domicili); l'Abadessenc, de Primera Catalana (20 d'agost, 20.30 h); i es reserva el 8 i 9 d'agost per si disputa la semifinal i final del Torneig d'Històrics. La temporada, encara sense el calendari oficial, es preveu encetar el 22 o 23 d'agost. "Tenim una bona pretemporada amb bons rivals per copetir, que és la manera més ràpida de que es coneixin els jugadors. Esperem cometre molts errors, perquè no els tinguem durant la temporada", explica Garcia, que remarca la disputa del Torneig d'Històrics del futbol català.

Edicions locals