El Team Sport Bike, de Granollers, abandona les 24 Hores de Motociclisme per un problema electrònic

L'únic equip format per vallesans va marxar de la prova després de set hores i haver rodat 113 voltes

Esports

No va tenir gaire sort en la seva tornada a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, el Team Sport Bike. L'equip amb seu a Granollers, i únic conjunt completament vallesà, no va passar de les set hores de cursa com a causa d'un problema electronic, que apagava i encenia la motocicleta en cursa. L'equip afrontava la seva onzena participació a la prova de resistència.

"Vam tenir un problema electrònic i funcionava a estones", lamenta el granollerí i un dels responsables del Team Sport Bike, Ángel Arribas. La prova de resistència va acabar per l'equip vallesà –amb membres de Granollers, Montornès i Montmeló– després de set hores i 21 minuts en cursa amb 113 voltes. Les 24 hores vallesanes van començar malament amb una topada només començar, però sense conseqüències. "Poc després vam començar els problemes elèctrics i poc vam poder fer", remarca Arribas, i afegeix: "no es podia controlar la moto perquè s'apagava en cursa i era perillós".

L'equip, que portava una Honda CBR-1000, ja hi pensa en l'edició següent i segurament canviarà de motocicleta. "Ens hem quedat amb un sabor agre perquè l'equip ha treballat molt bé. Que et passi un problema elèctric és el pitjor que hi ha perquè poca cosa es pot fer. En fi, ja pensem en la següent edició", apunta Arribas, que aspirava a fer podi en la classe Open Superbikes, en la seva 11a participació.

Edicions locals