Cottet estrena un nou centre d'òptica i audiologia

La firma s'ha traslladat 20 números del carrer Anselm Clavé per ampliar instal·lacions

Economia

El Grup Cottet ha traslladat 20 números el punt de venda al carrer Anselm Clavé de Granollers per tal d'ampliar el centre d'audiometria i òptica. Així, ha estrenat seu al número 17, on compta amb 200 metres quadrats d'instal·lacions en una única planta comercial, per facilitar l'accés a persones amb mobilitat reduïda.

L'ampliació ha permès incrementar l'exposició de marques en muntures i ulleres de sol. El nou centre també incorpora una cambra d'audiologia i s'han millorat els equipaments d'optometria i contactologia, "seguint la filosofia de la companyia de disposar dels últims avenços per garantir la salut visual i auditiva dels seus clients", apunten des de Cottet. "El centre posa a l'abast dels seus
clients els serveis més avançats en estudi visual i auditiu, teràpies infantils, adaptació de lents de contacte especials, medició de la pressió ocular i especialització en la graduació d'ulleres esportives, fins i tot de natació i submarinisme", indiquen.

Segons Javier Cottet, director general de Grup Cottet, “fa més de 20 anys que vam apostar per Granollers i estem molt contents d'haver participat en primera persona de l'evolució comercial del centre urbà és un tipus de comerç que s'adiu molt amb l'esperit de modernitat i proximitat de la nostra marca.”

Cottet és una empresa familiar fundada per Constantí Cottet a Barcelona el 1902, que actualment té 50 punts de venda distribuïts per tot l'Estat i Andorra.

Edicions locals