Els advocats preparen la festa del patró Sant Raimon

L'Icavor enceta dijous la celebració, que clourà el 24 de juliol amb la imposició de togues

Societat

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers i el Vallès Oriental (Icavor) preparar, com cada any, la festa de Sant Raimon de Penyafort, en honor al patró del gremi. La celebració compagina l’element lúdic amb l’acte institucional d’imposició de togues als nous col·legiats i col·legiades, així com el lliurament de diplomes commemoratius als col·legiats de 25 anys d’exercici professional.  

La festa de Sant Raimon 2015 s’obrirà aquest dijous amb diverses classes gratuïtes de bike indoor, GAC, Step Pilates i spa amb circuit d’aigües termals al gimnàs Espai Esport Wellness. Dissabte, començaran les activitats familiars amb paintball i un dinar popular a Can Putxet, a Sant Celoni. Les activitats esportives continuaran dimarts amb el tercer Torneig de Pàdel en parelles, i dijous amb el segon gran premi de karting (20 euros pe a col·legiats i 40 per a no col·legiats).

L’acte més solemne
La jornada principal de la commemoració, però, serà la de divendres 24 de juliol, i s’obrirà  (9.30 h) amb un esmorzar de forquilla a la Fonda Europa (14 euros).

Ja al migdia l’església parroquial de Sant Esteve acollirà la missa en sufragi dels companys i dels seus familiars difunts.
Seguidament (13-30 h), el Grup d’Advocats Joves organitza a la seu de l’entitat (plaça de l’Església, 1) l’aperitiu d’agermanament amb jutges, secretaris i procuradors, que inclourà el lliurament de premis al millor jutge i millor fiscal, així com del concurs de fotografia i el concurs literari.

Ja a la tarda (18.30 h), l’Hotel Ciutat de Granollers (c. Turó d’en Bruguet, 2) acollirà l’acte institucional d’imposició de togues i de lliurament de diplomes als col·legats que fa 25 anys que exerceixen. La festa es clourà amb un sopar de germanor.

Edicions locals