L'Handbol Platja Granollers masculí guanya el torneig de la Roca del Vallès

Els granollerins s'imposen als amfitrions, l'ARHS, per 2 a 0 en la final

Esports

L'Handbol Platja Granollers masculí està en un bon moment de forma. Els granollerins van imposar-se al Roc&bol beach de 2015 contra els amfitrions, l'Associació Roquerola d'Handbol Sorra (ARHS) per 2 a 0. El campionat va tenir lloc durant el cap de setmana a la Roca del Vallès amb un total de 27 equips. .

El conjunt granollerí era un dels favorits i ho va demostrar dins la pista de sorra de la 9a edició del torneig de prestigi roquerol. L'Handbol Platja va guanyar tots els partits que va disputar per 2 a 0. A les semifinals es va plantar imbatut i es va desfer de l'equip Plan B. En la final es va trobar als amfitrions i un dels principals rivals per guanyar el títol. Tot i ser un partit força igualat els petits detalls van decantar el darrer comrpomís per l'equip de Granollers, que va imposar-se per 2 a 0.

Per la seva part l'Handbol Platja Granollers femení va perdre a les semifinals contra el Roc&Bol Beach, i el HPG 1997, també vinculat al club granollerí, també es va quedar a un pas de la final després de perdre contra les amfitriones de l'ARHS.

Amb el triomf masculí a la Roca del Vallès, els granollerins afronten el que resta de temporada amb més confiança. De moment, dins el calendari català, hi ha tres campionats més per disputar. El més immediat serà a Mataró aquest cap de setmana; i posteriorment hi ha el de Castelldefels, el 25 i 26 de juliol i a Caldetes, l'1 i 2 d'agost.

Torneig de base a Caldetes
Pel que fa la base de l'Handbol Platja Granollers va disputar el torneig de Caldetes amb tres conjunts. l'infantil masculí va quedar campió, el cadet masculí A va perdre la final contra l'ARHS, i el cadet masculí B  es va quedar a les portes de la final després de perdre en semifinals.

Edicions locals