El CNG gimnàstica suma 23 medalles al Campionat d'Espanya de Càceres

La secció masculina va penjkar-se 19 metalls, mentre que la femenina 4

Esports

Els gimnastes del Club Natació Granollers van sumar un total de 23 medalles al Campionat d'Espanya. La bossa plena dels metalls es va aconseguir a l'estatal de Càceres, que va tenir lloc del 7 al 12 de juliol.

En la modalitat de gimnàstica masculina, Eduard Mendez es va proclamar campió d’Espanya del nivell 7 després d’aconseguir la primera posició de la classificació general i haver realitzat un gran paper per aparells, fent-se amb el títol estatal en anelles i barra, i el subtítol en terra i arcs. Al nivell 8, Oriol Salguero es va proclamar subcampió d’Espanya en la classificació individual i per aparells es va alçar com a campió d’Espanya en terra, anelles i barra, i es va penjar la medalla de bronze en arcs i salt.

Quim Civil, per la seva banda, es va fer amb la medalla de bronze de la general del nivell 4, mentre que per aparells es va proclamar campió d’Espanya en arcs i salt, i subcampió en barra. Al nivell 9, màxima categoria, Edgar Sapiña va aconseguir el bronze en barra i terra. Al nivell 2, plata per Abel Samper en anelles, mentre que al nivell 3, Aitor Rama va fer-se amb el bronze també en anelles.

Pel que fa a la gimnàstica femenina, al màxim nivell on el Club hi tenia representació, Lluna Casanova es va proclamar subcampiona d’Espanya de nivell 7 en paral·leles. Al nivell 3P, Marina Esteban va fer plata en terra i Andrea Villarroya, bronze en paral·leles. En salt de nivell 2P, Helena Ruiz va aconseguir el bronze.

Edicions locals