L’associació REIR preveu bones perspectives per finançar el projecte 'Somriures a taula'

El projecte també compta amb el suport de Rotary Club i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental

Societat

L’organització de professionals Rotary Club Granollers, l’associació REIR i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental organitzen dijous un sopar al restaurant La Torre del Pla per aconseguir el finançament inicial pel projecte social Somriures a taula que consisteix en la construcció de dos pisos per a joves extutelats, en risc d’exclusió social.

De moment s’hi han inscrit 160 persones de les 200 places que hi ha. Tot i així, també es pot col·laborar sense assistir al sopar i a través de la Fila 0, una campanya de micromecenatge que l’organització ha inicat a la plataforma migranodearena.org. “Necessitem 60.000 per tirar endavant el projecte. Comptem que amb el sopar de demà i les donacions de la fila 0 serà suficient per començar”, expliquen de l’associació REIR.

El principal objectiu del projecte és aconseguir dos pisos compartits (un per a nois i un per a noies), amb l’acompanyament dels professionals de REIR. Es tracta dels primers pisos d’aquestes característiques a la comarca i permetrà fer el pas als joves del món educatiu al món laboral.

Al sopar hi participaran restauradors del Vallès Oriental, que presentaran un plat de la seva creació,  de manera  desinteressada, en benefici del projecte.

Edicions locals