La UVic-UCC i el Club BM Granollers signen un conveni de col·laboració

La Universitat facilitarà beques al talent esportiu per als jugadors i jugadores dels primers equips masculí i femení del club granollerí

Societat

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i el Club Balonmano Granollers (BM Granollers) han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per facilitar la mobilitat entre les dues institucions i donar un impuls conjunt a la transferència de coneixement en l'àmbit de l'esport i la salut.

El conveni de col·laboració, que té una vigència de dos anys prorrogables compromet les dues institucions a desenvolupar activitats de docència, investigació i transferència de coneixement. A més, la UVic-UCC oferirà places becades per a esportistes dels primers equips masculí i femení del BM Granollers, tal i com ja ha fet amb altres clubs, com ara el CB Vic. La beca ja es començarà a atorgar de cara al proper curs, independentment del grau escollit, sempre que s'imparteixi al Campus UVic. En aquesta mateixa direcció, la Universitat es compromet a facilitar la integració dels alumnes que competeixen als primers equips del BM Granollers al Programa de Suport als Estudiants Esportistes. Per la seva banda, el club d'handbol treballarà per fer difusió de la UVic-UCC i les seves activitats a través dels seus canals de comunicació.

L'acord també estableix una sèrie de compromisos que les dues entitats hauran d'impulsar conjuntament, com ara la posada en marxa de noves activitats de recerca i difusió de matèries d'interès comú, així com la disposició de les instal·lacions de l'altra part signant per dur-hi a terme activitats de formació o difusió.

El rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i el president del club, Josep Pujadas, han estat els encarregats de rubricar l'acord aquest matí a les oficines del rectorat de la Universitat.

Edicions locals