L’Anònims acull una jornada de resistència antifeixista

Es farà en record a la revolució a Catalunya i Kurdistan

Societat

El bar Anònims recordarà la Revolució del 36, que va començar després del cop d’Estat del 18 de juliol del 1936, moment en què va esclatar la Guerra Civil espanyola. Al llarg de tot el diumenge, el restaurant granollerí organitzarà diverses activitats que recordaran la revolució a Catalunya i al Kurdistan, i centrarà l’atenció en les perspectives llibertàries i l’alliberament de les dones. A partir de les 13 h hi haurà una exposició de fotografies i música, i també se celebrarà un dinar (cal inscripció prèvia).

A la tarda, a les 17 h, es projectaran dos curtmetratges sobre les revolucions del 36 i Rojava, i a les 19 h es farà una concentració a la Porxada.

La jornada està organitzada per l’Assemblea Llibertària Vallès Oriental - FAC, el Comitè de suport al Kurdistan, la Confederació General del Treball (CGT) i també la Confederació Nacional del Treball (CNT).

A més, seguint amb els fets del 36 i amb motiu del dia de la resistència antifeixista que se celebra dissabte, l’Anònims també ha organitzat, juntament amb els Joves Comunistes del Poble Català (JCPC) i el Col·lectiu de Joves Comunistes, una xerrada per recordar la lluita del jovent obrer, divendres (18.30h).

Edicions locals